Professioneel

Wanneer u een eigen zaak hebt, is het van belang dat u de juiste verzekeringen sluit. Er bestaat niet zoiets als een standaard verzekering dat van toepassing is voor iedere ondernemer. Bij SWIS Insurance bent u op het juiste adres voor een verzekeringspakket op maat van uw organisatie.

Uw voertuigen

Een juiste polis voor uw wagenpark, optie lichte vrachtauto, biedt u de nodige verzekeringen voor als u op weg bent. Van de verplichte aansprakelijkheidsverzekering tot de bijstandsverzekering of de verzekering van de vervoerde goederen, SWIS Insurance maakt een pakket op maat van uw bedrijf en noden.

Uw bezittingen

De overlevingskansen van uw onderneming hangen onder andere af van het pand waarin uw onderneming is gevestigd. Dat patrimonium wilt u dan ook zo goed mogelijk beschermen en verzekeren voor het geval dat het toch fout zou lopen. SWIS Insurance bemiddeld de beste voorwaarden voor uw noden.

Uw aansprakelijkheid

Soms loopt het bij het uitoefenen van uw bedrijfsactiviteiten mis en berokkent u schade. Aan klanten, aan naburige bedrijven, enz. Als die schade te wijten is aan een fout van een werknemer van uw bedrijf of van u als zaakvoerder, dan zorgt SWIS Insurance er als bemiddelaar er mee voor dat deze schade vergoed wordt.

Uw team

Als bedrijfsleider uw team verzekeren? Niet alleen voor de verplichte arbeidsverzekering kunt u op SWIS Insurance rekenen, u kunt ook voor uw medewerkers op een eenvoudige manier een kwalitatief aanvullend pensioen opbouwen.

Uw persoon

Dankzij een Gewaarborgd Inkomen kunt u als zelfstandige uw beroepsinkomen verzekeren bij ziekte, ongevallen in uw privéleven en arbeidsongevallen (ook op de weg). En ook voor een aanvullend pensioen heeft SWIS Insurance verschillende pakketten in de aanbieding die kunnen aangepast worden naar uw noden.

Uw financiën

Naast het zuivere verzekeringsluik, waarbij de verzekeraar uw schade als gevolg van onbetaalde handelsvorderingen vergoedt, zorgt SWIS Insurance met een kredietverzekering ook voor het incasso van achterstallige facturen en helpt u preventief om dubieuze debiteuren op te sporen.

SWIS INSURANCE

S.W.I.S. BV

Appelmansstraat 24

2018 Antwerpen

KBO: 0836.437.631

FSMA: 109552 - A

+32 (0)3 337 33 28

[email protected]

DONKEYCOMM