Familiale verzekeringen vergelijken? Doe het in een handomdraai met deze handige tool!

Familiale verzekeringen vergelijken? Doe het in een handomdraai met deze handige tool!

Het kaf van het koren scheiden is niet altijd makkelijk als het over verzekeringen gaat. Zoveel verzekeringsmaatschappijen, zoveel opties: waar kiest u dan voor? FSMA biedt een verhelderende vergelijkingstool voor Familiale Verzekeringen, ook wel Burgerlijke Aansprakelijkheid genoemd. Daarmee krijgt u vliegensvlug een handig overzicht waarmee u een weloverwogen beslissing kunt nemen! Ontdek alles over de tool in dit artikel en probeer hem zelf uit via de website van de FSMA.

 

Hoe gaat de tool in zijn werk?

  1. Allereerst vult u de volgende gegevens in: de samenstelling van uw gezin, uw leeftijd en of u al dan niet graag rechtsbijstand toevoegt aan uw contract.
  2. Vervolgens toont de tool u een lijst van verzekeringsproducten die van toepassing zijn op uw ingevulde profiel. Daarvan kan u zowel een informatiedocument in PDF-vorm als de details van het contract raadplegen.
  3. Met de handige filterfunctie boven de lijst kan u uw voorkeuren nog verder specificeren.
  4. Eenmaal u de gewenste lijst hebt, kan u tot maximaal drie verzekeringsproducten selecteren en die naast elkaar vergelijken op vlak van welke dekkingen al dan niet inclusief zijn en nog enkele andere belangrijke eigenschappen.

 

Welke verzekeringsproducten zitten in de tool?

De meeste grote marktspelers werkten mee aan dit initiatief van de FSMA. Om die reden zijn er heel wat verzekeringsopties te vinden van verschillende verzekeraars, zoals AXA Belgium, AG Insurance, Baloise, KBC Verzekeringen en meer.

 

Een Familiale Verzekering is sterk aangeraden

Hoewel het niet verplicht is in België, raden we ten zeerste aan om een BA Gezin of Familiale Verzekering af te sluiten. Het beschermt u tegen schade die u in uw privéleven toebrengt aan derden. En dat gebeurt soms sneller dan u verwacht. Denk aan uw hond die ontsnapt en de tuinmeubels van uw buren beschadigt, of uw kind die de straat op rent en zo per ongeluk een fietser omver loopt. In dat geval kunnen de kosten hoog oplopen: veel hoger dan de jaarlijkse prijs van deze verzekering.

Wij staan u graag bij in het vinden van de ideale oplossing voor uw persoonlijke situatie! Ontdek meer over alle verzekeringsopties van dit type op onze webpagina over Aansprakelijkheidsverzekeringen of neem contact met ons op.

< Terug
SWIS INSURANCE

S.W.I.S. BV

Liersebaan 77

2970 Schilde

KBO: 0836.437.631

FSMA: 109552 - A

+32 (0)3 337 33 28

[email protected]

DONKEYCOMM